Knutselkleuren - altijd de juiste kleur voor uw creatieve hobby

Knutselkleuren worden over het algemeen aangeduid als alle kleuren die bij het knutselen worden gebruikt. De term "ambachtelijke kleur" omvat vaak kleuren zoals acrylverf of houtverf. Steeds vaker zijn knutselkleuren op waterbasis, zodat de kleuren in principe zeer geschikt zijn voor knutselen en schilderen met kinderen. Borstels en vingers kunnen gemakkelijk met water worden gereinigd en bieden door deze eigenschap een extra voordeel.

De meeste kunstnijverheidsverven zijn geschikt voor gangbare kunstnijverheidsmaterialen zoals hout, karton, papier en karton en bijna elk oppervlak zoals steen of leer.

Knutselverf voor kinderen

Kinderen houden vooral van kleuren. Ze schilderen graag met penselen, vingers of afdrukken op textiel, bijvoorbeeld met de aardappel-druktechniek. Voor kleine kinderen, kleuterschoolgroepen of schoolklassen zijn knutselverven het meest geschikt, die u uit de kleding kunt verwijderen, die bestand zijn tegen speeksel en waarvan het deksel niet kan worden ingeslikt.

Kent u onze knutselverf VBS Hobby Color al?

Voor alle knutselprojecten met kleur is de knutselverf van VBS ideaal. Met VBS Hobby Color heeft VBS een handverf ontwikkeld die naast de uitstekende kwaliteit en dekkracht een bijzonder breed scala aan kleuren biedt. De milieuvriendelijke acryl handverf is eenvoudig aan te brengen, kan worden verdund met water, is speekselbestendig, biedt een goede dekking en droogt op tot een zijdeachtige glans.

Merkdiversiteit

VBS biedt een breed scala aan handwerkkleuren van toonaangevende fabrikanten zoals Kreul, Cléopatre, edding en Marabu.

Knutselverf

Knutselkleuren - altijd de juiste kleur voor uw creatieve hobby

Knutselverf voor kinderen

Kent u onze knutselverf VBS Hobby Color al?

Merkdiversiteit