Gekleurd papier & -karton

Fotokarton, kleipapier en kleikarton zijn gekleurde papieren of kartonnen dozen, die zijn gemaakt van materiaal dat rechtstreeks in de massa is geverfd. Fotokarton is vergelijkbaar met kleipapier, maar is dikker en dus stabieler en steviger.

De gekleurde knutselpapiertjes kleipapier & fotokarton bieden een verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden. Fotokarton met verschillende motieven is uitstekend geschikt voor het maken van uitnodigingen en versieringen voor kinderverjaardagen. Ook schoolkegels, stansmotieven, cadeauverpakkingen of scrapbookalbums kunnen super worden gemaakt of versierd met fotokarton.

Kleipapier is waarschijnlijk het meest populaire basis knutselmateriaal en mag niet ontbreken in je knutseldoos. Of het nu gaat om lampions, raamstickers, kaarten of kleine papieren figuurtjes, knutselen met kleipapier is iets voor het hele gezin en super eenvoudig - uitknippen, plakken - klaar!

Ontdek in onze VBS Onlineshop een ruime keuze aan kleipapier, kleikarton, fotokarton in vele verschillende kleuren, met magische motieven, met edele gouden Hotfoil accenten, natuurkarton met motieven en nog veel meer.

Gekleurd papier & Karton

Gekleurd papier & -karton