Schoolkegels maken - kinderen gegarandeerd gelukkig maken als ze naar school gaan

Met een zelfgemaakte schooltas tovert u een glimlach op het gezicht van uw kind en maakt u het begin van de school perfect. Onze online shop biedt complete knutselpakketten aan voor mooie schoolkegels, maar ook voor lege schoolkegels, die naar de smaak van uw kind kunnen worden verfraaid. Ook vindt u in onze winkel een groot assortiment crêpepapier, golfkarton, stickers en speciale kleefstoffen.

Ben je nog steeds op zoek naar een idee voor de schooltas? In onze rubriek Ideeën & Instructies vindt u uitgebreide beschrijvingen voor schoolkegels.

Schoolkegels handwerk voor jongens

Voor jongens zijn schooltassen met het thema voetbal, dinosaurussen, ruimte & planeten en auto's al jaren de klassiekers. In onze winkel vindt u vele schoolkegelsets om deze populaire schoolkegels te realiseren. De sets bevatten materiaal en gedetailleerde instructies en maken zo het handwerk gemakkelijker. Dus niets staat in de weg om het schoolleven te beginnen.

Voor meer individuele wensen vindt u veel schoolkegels die u kunt aanvullen met een grote verscheidenheid aan materialen zoals crêpepapier, papier, schuimrubber en nog veel meer.

Schoolkegels handwerk voor meisjes

Er zijn ook veel schooltas-knutselpakketten voor meisjes met thema's die erg gewild zijn bij meisjes. Schoolkegels met eenhoorns, zeemeerminnen, paarden en andere dieren zijn erg populair. Hier is het materiaal al inbegrepen en het enige wat u hoeft te doen is de sjablonen over te brengen en te verlijmen. Zelfs als uw schoolbeginner een schooltas met een ander thema wil, is dit geen probleem. Met de schoolkegels en de vele knutselpapieren en andere knutselmaterialen is dit eenvoudig te realiseren. In onze online shop bieden we ook veel instructies voor individuele schoolkegels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een genaaide schooltas of een schooltas met zeemeerminvin, krokodil of superheld?

Schoolkegel

Kleurtoon