Kettingen en creatieve juwelierswerkzaamheden

Of het nu gaat om kettingen, parelkettingen, armbanden of kleine enkelbanden. Wij hebben niet alleen de accessoires, maar ook het fijne gereedschap om uw eigen unieke sieraden te maken.

Ontwerp uw kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, oorstekers en nog veel meer eenvoudig zelf. Dus je hebt het juiste sieraad voor elke gelegenheid. Of het nu klassiek, modern of fancy is, met onze kralen, strass, metalen elementen, bedels, etc. kunt u eenvoudig mooie kostuumjuwelen maken waarin u ook uw persoonlijkheid kunt laten zien. Klassieke en edele haak-, brei- of draadjuwelen maken het aanbod compleet.

Met onze juwelensets lukt het zelfs beginners, dankzij gedetailleerde instructies is de kennismaking met deze technieken supergemakkelijk. Blader door onze enorme selectie van kralen van glas, hout, acryl etc., rocailles, kralen, glaswas kralen, kristal geslepen kralen en diverse accessoires - geen enkele wens blijft onvervuld.

Maak je eigen kralenjuwelen

De meest populaire is natuurlijk wanneer het maken van een ketting snel en gemakkelijk is. Zo is het verhogen van de kralen de snelste manier om succes te boeken in de juweliersbranche.

Wij hebben diverse handwerk- en sieraadkralen in ons assortiment die precies aan deze eisen kunnen voldoen. Voor kinderen zijn vooral de grote gatenkralen geschikt.
  • schmuckbasteln_alkohol_ink
  • schmuck alkohol ink

Wat je nodig hebt voor de prachtige sieraden

Ankerketting