Oorbellen handwerk - ontwerp oorbellen, oorhaken en oorstekers

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen oorbellen. De mogelijkheden zijn enorm - u kunt oorbellen of oorstekers maken met kralen, hangers of zelf ontworpen hangers van modelleringsmateriaal. De mogelijkheden zijn ook groot voor kinderen. Ze kunnen hun eigen dieren, bloemen en nog veel meer van Fimo kneden en vervolgens aan oorhaken hangen. Het maken van oorbellen is erg leuk en zo heeft u altijd de juiste oorsieraden voor uw outfit. Zelfgemaakte oorbellen zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Met onze grote selectie van kralen, hangers, veren en andere accessoires in onze VBS online shop, kunt u oorbellen maken voor elke gelegenheid. U kunt ook armbanden en kettingen maken die bij elkaar passen.

Instructies voor het sleutelen aan oorbellen

Als u op zoek bent naar inspiratie, bezoek dan gewoon onze sectie Ideeën & Instructies en kies uit de vele instructies die u wilt maken. U vindt er niet alleen geweldige instructies, maar ook de materialen die u nodig heeft.

Oorsieraden

Kleurtoon