Stoffen voor naaien

Wenst u een overzicht te krijgen van onze grote keuze aan verschillende stoffen? Ontdek hier alle stoffen van A tot Z. Ons assortiment bevat veel stoffen voor het naaien. De verschillende werfgoederen, stofpakketten en stofsoorten, bijvoorbeeld katoen, jerseykwaliteit of fleece, kunt u hier als stoffen goedkoop kopen.

De verschillende kwaliteiten zijn bedrukt met prachtige patronen van hoge kwaliteit en kunnen zeer goed met elkaar of met de effen stoffen worden gecombineerd. Voor uw project kunt u hier stoffen voor het naaien selecteren op materiaal, op textuur of op geschiktheid. Er zijn veel stoffen van 100% katoen, geweven stoffen waarbij de boven- en onderkant van de stof een mooi patroon vormen en werfgoed met kinderlijke motieven. Winkel hier voor uw stoffen tegen een geweldige prijs.

In de rubriek decoratieve stoffen kunt u alle bedrukte stoffen in één oogopslag zien. Hier kunt u ook veel stoffen kopen tegen lage prijzen, want hier kunt u niet alleen alle motieven ontdekken, maar ook in gemengde kwaliteiten. Dit zijn ook geschikte stoffen voor naaiwerk, maar bovenal zijn deze stoffen goedkoop en vooral ideaal voor klein handwerk en decoratief werk.

Merk op dat veel van onze stoffen voor naaiwerk werfgoed zijn, te bestellen vanaf 20 cm. Dit zal u ook helpen om uw stoffen goedkoop te kopen.

U vindt hier vele stoffen voor het naaien speciaal gesorteerd op uw behoeften. Onze trendy mousselines, knuffelbare fleece stoffen, kinderstoffen en onze jersey zullen voldoen aan de behoeften van zelfs de meest ervaren naaisters. Belangrijke merken en collecties zijn deels made in Germany en zijn door ons met grote zorg ingekocht.

Wist je dat VBS zelfs een grote selectie zijdeproducten heeft? Dit zijn edele stoffen voor naaiwerk, maar vooral voor prachtige DIY-projecten van zijdeschilderen. Onze winkel is van oudsher bekend om het aanbieden van deze stoffen tegen een goede prijs. Het beschilderen van zijde is een klassieke techniek die uitstekend kan worden gecombineerd met nieuwe trendy designideeën.

Ontdek ook gecoate stoffen voor het naaien. Deze zijn geweldig voor veel eco-vriendelijke naai-ideeën. Herbruikbare boodschappentassen, vuilafstotende tafelkleden en vele andere creatieve projecten kunnen goedkoop worden gemaakt met behulp van deze stoffen.

Stoffen A - Z

Stoffen A-Z

Ben je op zoek naar stoffen om te naaien? U wilt vooral stoffen voor handwerk en decoratie kopen tegen lage prijzen? Kies hier uw textielmateriaal op basis van de textuur of de gewenste functie. Veel hoogwaardige stoffen voor het naaien, speciaal textiel voor uw ambachtelijke idee liggen op u te wachten.

Katoenen stof

Gecoate stof

Decoratie stof

Vacht stof