Fleece stof is pluizig zacht

De stof met de mooie teddy-look is een gebreide stof, die bestaat uit gemakkelijk te onderhouden polyester met een opgeruwd oppervlak.

Onze fleece yard goods zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of bedrukt met mooie patronen. De stof is gemakkelijk te naaien als een middelzware tot zware stof.

Het effen fleeceweefsel heeft niet alleen anti-pillingseigenschappen maar ook een bijzonder lage krimpgraad. Dit betekent dat de stof zeer weinig krimpt de eerste keer dat ze wordt gewassen.

Warme fleece stof is bijzonder geschikt voor vele naai-ideeën: Hoezen voor warmwaterkruiken, donzige dekens, comfortabele zachte truien of gezellige mutsen kunnen heerlijk worden genaaid met de fleece stof. De stof is slijtvast en is daarom ook ideaal voor comfortabele kinderkleding.

Vacht stof

Deze Decoratie stof categorie heeft een hoge kwaliteit print en kan niet slechts alleen gebruikt worden voor het naaien, maar ook voor handwerk en decoratie.
Kleurtoon
Breedte (cm)