VBS als Marke

De beste kwaliteit tegen een redelijke prijs!

milieuvriendelijk
 Onderscheidingen voor onschadelijkheid
 gecertificeerd volgens ISO 14001
 duurzame ontwikkeling
 eenvoudig gebruik

Samen met onze leveranciers en partners uit de hele wereld ontwikkelen we eersteklas hobby- en ambachtelijke producten. Uiteraard besteden we bijzondere aandacht aan duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en ecologie. Onze hoogwaardige hobby- en kunstschildersverven bijvoorbeeld zijn allemaal op waterbasis, voldoen aan de hoogste eisen en kunnen zonder aarzeling worden gebruikt in de kleuter- en schoolomgeving. Onze leverancier in dit segment is milieucertificeerd volgens de ISO 14001-norm en heeft diverse onderscheidingen ontvangen op het gebied van milieuvriendelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij onze artikelen niet alleen op het gebied van kwaliteit en producteigenschappen, maar ontwerpen wij ook steeds weer geheel nieuwe producten. Zo ontstaan nieuwe hobbytechnieken, die alleen mogelijk zijn geworden met de exclusieve VBS-producten. VBS staat voor het creatieve plezier dat je hobbyistenhart sneller doet kloppen.