Garen voor uw creatieve hobby

Bent u op zoek naar naaldgaren voor uw volgende project? We hebben de belangrijkste beschikbare garens samengesteld die u kunt gebruiken voor uw haakideeën, breiprojecten, weven, knopen of borduren.

U vindt er onder andere een enorme selectie van Anchor Embroidery Twist - het favoriete borduurgaren in de Duitstalige wereld bestaat uit een 6-draads borduurgaren, gauzy & gemerceriseerd, kleurecht en kookbestendig (wasbaar tot 90 ° C).

Naast dit belangrijke handgemaakte garen voor het borduren, kunt u niet zonder de populaire Schachenmayr Catania wol. Voor dit katoengaren zijn er buitengewoon veel haak- en brei-ideeën die je inspireren tot herbewerken. Catania wol is niet alleen een populair zomergaren, het wordt ook gebruikt voor het haken van huisdecoratie, voor het verpakken van happy pom poms of voor het breien van kinderkleding.

Garen is verkrijgbaar in vele verschillende designs en looks. Ons assortiment omvat modieuze kleurverloopgarens, zomerse lintgarens, creatieve sponsgarens van Rico, fijn kantgaren en jutegaren voor uw macramé-droomcatcher en klassiek potdoek-garen.

Ons garen is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van toonaangevende fabrikanten. U vindt er klassiek handgemaakt garen voor filethaakwerk en ook speekselbestendig babygaren. De belangrijkste merken Schachemayr, Gründl Wolle en Rico Design en Phildar staan bekend om hun hoogwaardige producten. Ze leveren ook veel handwerk-ideeën die passen bij het betreffende garen.

Maak gebruik van de vele brei-ideeën en haakinstructies en bestel direct het juiste garen. Het grote aantal handwerktijdschriften en -boeken biedt tal van modellen voor herbewerking, met name voor Catania-wol. Gebruik garens van ONline Wool in combinatie met de ONline Stricktrend boekjes - deze mode is altijd uitzonderlijk in zijn look en kan lang gedragen worden. Rico garens worden bijzonder creatief gebruikt - kleine schattige Ricorumis en praktische sponsgaren-ideeën wachten om gehaakt of gebreid te worden met het juiste garen.

Garen

Garen voor haken, breien, borduren, decoreren

Lintengaren

Katoengaren