Hier lacht het hart van elke bakker: Yellow Cake Pops worden paaskuikens met suikerversiering.
Zo werkt het:
Bak de Cake Pops volgens de instructies en laat ze afkoelen. Smelt dan de smelt in een waterbad, dompel de Kantwerk stelen erin en doe ze in de ballen. Dompel na het afkoelen de hele ballen in de gesmolten smelt en laat ze weer afkoelen.
Laat de resterende smeltingen afkoelen in een waterbad tot ze een dikke pasta worden, gebruik dan een vork om dit mengsel op de taartpops te duwen. Laat het dan volledig afkoelen. Voor de uiteindelijke decoratie smelt u het glazuur met een hete mespunt en zet u de suikerversiering erin vast.Basisrecept voor een biscuitgebak:125 g boter
1 kopje suiker
2 eieren
2 theelepels bakpoeder
1,5 kopjes meel
Eerst wordt de boter met een handmixer geklopt tot hij schuimt. Voeg vervolgens suiker toe tot er een schuimende massa ontstaat. Voeg nu de twee eieren toe. Zeef de bloem samen met het bakpoeder geleidelijk aan in het mengsel, roer het deeg verder tot de gewenste consistentie is bereikt.
Cake Pops worden gebakken bij 180 °C gedurende ongeveer 20 minuten.