Bespaar nu: Zomer Sale 2024 >

Aantal:
Levering: Donderdag, 18.07.2024 - Vrijdag, 19.07.2024

Productgegevens

Fantastische VBS Kraftpapier explosiebox met veel kleine extra's. De doos is gemaakt van massief Kraftpapier, en heeft een afmeting van ongeveer 12 x 12 x 12 cm en is gesloten met een witte Satijnen lint verzegeling

Verrassing! De cadeaudoos opent explosief en ontvouwt zich in verschillende compartimenten en lagen. Deze doos is Cadeauverpakking en kaart in een en perfect voor verschillende gelegenheden. De vakken en hartvormige zijden kunnen worden versierd met liefdevolle boodschappen, motiefpapier, lint, gestanste motieven, stempels, foto's, verspreide delen of Kantdoilies van Papier wonderbaarlijk. Bij deze geschenkdoos kunt u uw creativiteit de vrije loop laten
.

Met de meegeleverde decoratieve elementen in 8 verschillende uitvoeringen zijn er nog meer mogelijkheden in het ontwerp

Inhoud set:

• 1 Doos ca. 12 x 12 x 12 cm

• 1 Doos ca. 7 x 7 x 7 cm

• 12 Stevige zakken ca. 10,0 x 11,5 cm

• 12 Decoratieve elementen in verschillende vormen en maten

• Leeftijdsadvies: Er is geen leeftijdsaanbeveling
  • Breedte: 12 cm
  • Hoogte: 12 cm
  • Lengte: 12 cm
  • Aantal onderdelen: 26
  • Lignin-vrij: ✓
  • Zuurvrij: ✓
  • Vierkant: ✓
  • Merk: VBS
  • Materiaal: Kraftpapier
Artikel delen

Beoordelingen

4.17 / 5.00
(5)
Klanten die dit artikel hebben gekocht, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Verklaring gegevensbescherming“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina of beheert u ze hier.

Verdere opties
Instellingen
altijd actief
Gegevens die via deze diensten worden verzameld, zijn nodig om basisfuncties voor winkelen te bieden en de technische prestaties van de website te garanderen. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners.
- Google Analytics van Google Google Ireland Limited
- Google Klantbeoordelingen door Google LLC
- Custom Audiences remarketingfunctie van Meta Platforms Ireland Limited.
- Google Conversion Tracking van Google Ireland Limited
- Remarketing of "Vergelijkbare doelgroepen" functie van Google Ireland Limited
- Microsoft Advertising van Microsoft Corporation
- Affiliate programma "Awin" van AWIN AG
- Facebook van Meta Platforms Ireland Limited
- Instagram van Meta Platforms Ireland Limited
- Pinterest van Pinterest Inc.
- Embedding van YouTube-video's van Google Ireland Limited
- Live chat systeem van MessageBird B.V. (en deze partner dan Sentry van Sentry en Polyfill.io van The Financial Times Limited)
- Gepersonaliseerde aanbevelingen van Optimizely Inc.
- Trustbadge van Trusted Shops AG
- Google Tag Manager van Google Ireland Limited