"Ontvangst-Papier ziet er gewoon geweldig uit" of "het ziet eruit alsof het geschilderd is". Dit of iets dergelijks is hoe de meeste reacties op objecten gemaakt met Décopatch-Papier werden geplakt. Hoe kun je een paar mooie theelichtjes maken met Décopatch?-Papier en concrete effectpasta's versieren, leer je in deze korte instructie.
En zo makkelijk is het:
Onze VBS Theelichtkubussen kunnen worden gebruikt met de meest uiteenlopende Knutseltechniek om de scène te zetten en ze een echte eyecatcher te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de trendy betonlook? Of heb je liever een retro-look? Shabby-Chic? Waarom zouden we individuele stijlen niet met elkaar combineren? 1. Breng concrete effectpasta aan Het bovenste deel van het theelichtblokje is gevuld met de betonnen effectpasta. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een eenvoudige Varkenshaar kwast . Laat de betonmassa daarna drogen.
Voor de karakteristieke betonlook veegt u eerst donker glazuur af en vervolgens licht glazuur op het theelichtblokje met een spons. Na het drogen kan de kubus worden versierd met Bladmetaal . Door middel van verschillende technieken, bij het toepassen van de concrete effectpasta, kunt u verschillende structuren bereiken. Alles is mogelijk, van borstelen en deppen tot vullen 2. verf aanbrengen De buik van de kubus wordt geprimerd met lichte Hobby Color verf en daarna gedroogd.
3. Plak op Décopatch-Papier Na het drogen, de Décopatch-Papier kan met wat spuitlijm op het blokje worden gefixeerd en vervolgens op de juiste maat worden gesneden. Met een borstel de Décopatch-Papier met wat patch-paint en verzegeld Er ontstaat een geweldig effect: de kubus ziet eruit alsof hij is geschilderd!
4. Versier Tot slot worden de theelichtjesblokjes naar wens gedecoreerd, bijvoorbeeld met wat Jutegaren, decoratie-Bellen of wat stempelinkt voor de sjofele uitstraling