• Gratis verzending vanaf 75 € binnen België
  • Eenvoudige retourzending
  • Telefoon +32 50 89 35 27
VBS Basteln und Hobby

CakePop Schneemann und Tannenbaum

Instructies Nee. 701

Instructies Nee. 701

Moeilijkheidsgraad: Beginners

Artikel delen
Afdrukinstructies Bekijk de materiaallijst
Materiële lijst
Deze lieve CakePops verkorten de wachttijd tot Kerstmis. Ze worden met de hand gevormd en vervolgens bedekt met glazuur of couverture en versierd met glazuur.
Voorschrift voor glazuur:

Ingrediënten:
ca. 250 g poedersuiker
1 eiwitgrootte L
1 goed snufje citroenzuur (het maakt het glazuur echt wit)
Voedselkleurstoffen
Tip: Als er voor de kleuring vloeistof Voedselkleurstoffen wordt gebruikt, kan een ei maat M voldoende zijn of kan er meer poedersuiker worden gebruikt.

Los het citroenzuur op in een paar druppels heet water
Doe de poedersuiker en het eiwit in een kom en voeg het opgeloste citroenzuur toe
Klop de ingrediënten ongeveer 10 minuten op met een keukenmachine of handmixer. Dit maakt het mengsel bijzonder luchtig en je kunt er goed mee schrijven

Belangrijk: Het spuitglazuur mag niet meer vloeien. Als het te vloeibaar is, voeg dan poedersuiker toe met de lepel tot de consistentie goed is
Als het glazuur te dik is, voeg dan druppelsgewijs water toe
Het afgewerkte glazuur moet worden bedekt met een vershoudfolie, die rechtstreeks op het mengsel wordt aangebracht.
Zo werkt het

Verkruimel een afgewerkte taart in een kom en maak een makkelijk kneedbare, niet al te vochtige massa met bijvoorbeeld een scheutje sinaasappelsap

Snijd ballen voor sneeuwpop (ca. 10 gr. voor het hoofd en 20 gr. voor het lichaam) en dennenboom (30 gr.) uit het mengsel en vorm ze in ballen of kegels. Zet het dan op een koele plaats voor ongeveer 30 minuten.

Smelt ondertussen de CakeMelts in een waterbad of in de magnetron. Steek de houten stokjes ongeveer 1 cm diep in het glazuur en vervolgens in de deegballen. Leg ze op een bord en laat ze nog 15 minuten afkoelen.

Verwarm vervolgens het glazuur opnieuw op als dat nodig is en bedek de taart met een jasje. Omdat ze vrij groot zijn, kunt u het glazuur het beste met een lepel uitschenken. Overtollig glazuur kan voorzichtig worden afgetapt aan de rand van de schaal. Draai de handgreep om de vorming van "neuzen" te voorkomen. Voor de structuur van de sparren, borstel met een lepel over het glazuur als het droogt. Om te drogen plaatst u de CakePops in een droge, met aluminiumfolie beklede baksteen en plaatst u ze weer in de koelkast. Versier dan met glazuur en suikerversiering.

Je kunt de afgewerkte CakePops in kleine terracotta potjes doen. Deze zijn versierd met bontlint, bedekken de Schuim voor bloemstukken met diamantsneeuw.

Materiële lijst

Droog-Schuim voor bloemstukken, 2 stuks
3,49 €
Aantal:
Terracotta potten, Binnen-Ø 6 cm, 10 stuks
4,09 €
Aantal:
VBS Kunstbont lint, Wit
5,49 €
(1 m = 2,75 €)
Aantal:
Diamant sneeuw
3,29 €
(1 kg = 32,90 €)
Aantal:
Natuurlijke bast, natuurlijke kleur
1,99 €
(1 kg = 39,80 €)
Aantal:
VBS Dubbele pagina Plakband, 12 mm
4,49 €
(1 m = 0,45 €)
Aantal:
Cookies en andere technologieën toestaan?

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Privacyverklaring“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina.

Verdere opties
Instellingen
Cookies zijn tekstbestanden die door uw webbrowser op uw computer worden geplaatst om bepaalde informatie op te slaan.
altijd actief
Essentiële functionaliteiten
Gegevens die via deze diensten worden verzameld, zijn nodig om basisfuncties voor winkelen te bieden en de technische prestaties van de website te garanderen. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners.
Analysecookies voor een betere dienstverlening
We verzamelen en bewaren gegevens die worden gebruikt om gebruikersgedrag te analyseren en te evalueren om onze diensten te verbeteren. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van uw klantenaccount verbeteren. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners. Dit omvat de volgende 1 Cookies en externe aanbieders:
- Google Analytics van Google Google Ireland Limited
Marketing cookies
We verzamelen en bewaren gegevens voor advertentiedoeleinden, waardoor we voor jou relevante advertenties kunnen weergeven op partnersites, in apps & e-mails. Voor dit doel wordt informatie gedeeld met vertrouwde reclamepartners. Hieronder vallen de volgende 15 cookies en derde partijen:
- Google Klantbeoordelingen door Google LLC
- Custom Audiences remarketingfunctie van Meta Platforms Ireland Limited.
- Google Conversion Tracking van Google Ireland Limited
- Remarketing of "Vergelijkbare doelgroepen" functie van Google Ireland Limited
- Microsoft Advertising van Microsoft Corporation
- Affiliate programma "Awin" van AWIN AG
- Facebook van Meta Platforms Ireland Limited
- Instagram van Meta Platforms Ireland Limited
- Pinterest van Pinterest Inc.
- Embedding van YouTube-video's van Google Ireland Limited
- Live chat systeem van MessageBird B.V. (en deze partner dan Sentry van Sentry en Polyfill.io van The Financial Times Limited)
- Gepersonaliseerde aanbevelingen van Optimizely Inc.
- Trustbadge van Trusted Shops AG
- Google Tag Manager van Google Ireland Limited
- A/B-testen en webpersonalisatie door Kameleoon