Zo werkt het:
Vul de kaft van het boek met ivoor en veeg de voor- en achterkant Stempelkussens licht aan met beide als ze droog zijn. Benadruk de randen nog wat meer. Scheur nu het Servet gebied uit met het schrift en plak
de bedrukte servetlaag op de omslag.
Scheur vervolgens
twee stroken uit het
papier (ca. 6 x 19 cm en 8 x 4 cm) en snijd twee stukken pluk (ca. 8 x 8 cm en 10 x 4 cm).
Verwijder een paar draden van de randen en stempel ze met blauwe motieven. Lijm vervolgens aan met UHU Contact power adhesive en 3D pads
Stempel dan het boek naar uw smaak.
Lijm de kleinere plukstrip op een bijpassende Papieren strips, strook en Klittenband plak deze als sluiting aan de voor- en achterkant van het boek.Als speciale blikvanger kleurt u een paar schelpjes met stempelinkt, boort u er kleine gaatjes in en rijgt u ze aan een draad van het plukken. Bevestig de uiteinden in het boek met een strook plakband, de schelpen met wat warme lijm. Versier nu met enkele mosselen en zeesterren en uw mooie maritieme kookboek is klaar.