Cookies en andere technologieën toestaan?

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Verklaring gegevensbescherming“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina of beheert u ze hier.

Cookies en andere technologieën toestaan?

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Verklaring gegevensbescherming“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina of beheert u ze hier.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn tekstbestanden die door uw webbrowser op uw computer worden geplaatst om bepaalde informatie op te slaan.
Technisch nodige cookiesaltijd actief
Essentiële functionaliteiten
Gegevens die via deze diensten worden verzameld, zijn nodig om basisfuncties voor winkelen te bieden en de technische prestaties van de website te garanderen. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners.
Analyse cookies
Analysecookies voor een betere dienstverlening
We verzamelen en bewaren gegevens die worden gebruikt om gebruikersgedrag te analyseren en te evalueren om onze diensten te verbeteren. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van uw klantenaccount verbeteren. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners. Dit omvat de volgende 1 Cookies en externe aanbieders:
- Google Analytics van Google Google Ireland Limited
Marketing cookies
Marketing cookies
We verzamelen en bewaren gegevens voor advertentiedoeleinden, waardoor we voor jou relevante advertenties kunnen weergeven op partnersites, in apps & e-mails. Voor dit doel wordt informatie gedeeld met vertrouwde reclamepartners. Hieronder vallen de volgende 15 cookies en derde partijen:
- Google Klantbeoordelingen door Google LLC
- Custom Audiences remarketingfunctie van Meta Platforms Ireland Limited.
- Google Conversion Tracking van Google Ireland Limited
- Remarketing of "Vergelijkbare doelgroepen" functie van Google Ireland Limited
- Microsoft Advertising van Microsoft Corporation
- Affiliate programma "Awin" van AWIN AG
- Facebook van Meta Platforms Ireland Limited
- Instagram van Meta Platforms Ireland Limited
- Pinterest van Pinterest Inc.
- Embedding van YouTube-video's van Google Ireland Limited
- Live chat systeem van MessageBird B.V. (en deze partner dan Sentry van Sentry en Polyfill.io van The Financial Times Limited)
- Gepersonaliseerde aanbevelingen van Optimizely Inc.
- Trustbadge van Trusted Shops AG
- Google Tag Manager van Google Ireland Limited
- A/B-testen en webpersonalisatie door Kameleoon
Privay settings
Categoriale suggesties:
Anderen zoeken naar:
Inzendingen in de VVBSBlog:
Ideeën & Instructies:
Productvoorstellen:
    • Gratis verzending vanaf 69 € binnen België
    • Eenvoudige retourzending
    • Telefoon +32 (0)2 2730458
      Ma. tot Zo. van 8 tot 17 uur
NL
Nederlands

Nederlands
  • Homepage
  • Recept: Chocolade perentaart met speculaas

Recept: Chocolade perentaart met speculaas

Instructies Nee. 1437
Instructies Nee. 1437     Moeilijkheidsgraad: Beginners  Werktijden: 1 uur 5 Notulen

Deze verfijnde dooscake is gebakken volgens een origineel Frans recept en bewijst dat Spekulatius-koekjes die samen met andere ingrediënten worden gebakken, zelfs met Pasen heerlijk smaken!

Gemakkelijk bakken van taarten

Voorbereiding

Schil de peren, rasp ze over een keukenrasp en meng het fijngestampte vruchtvlees met citroensap. Dit geeft de peren een aangename, licht zure smaak en voorkomt dat ze bruin worden (oxidatie).

Verwarm de oven voor op 180°C.

Deeg maken

Meng alle droge ingrediënten in een kom: Meel, bakpoeder, Kaneel, koekkruimels en bruine suiker. Melk, eieren en gesmolten boter toevoegen en goed mengen tot een romig deeg. Voeg de chocoladedruppels en de peren toe aan het deeg.

Vul het deeg in de ingevette of met perkament beklede taartvorm.

Bestrooi de twee peren voor de taartkorst eerst met citroensap. Leg ze op de taart. Meng de koekkruimels met bruine suiker en giet dit mengsel als kruimellaag op de taart. Smeer tenslotte kleine stukjes boter op de taart.

Baktijd: 45 minuten.

Ingrediënten voor het deeg

- 3 peren (vers of gepekeld)
- 280 g bloem
- 1 pakket bakpoeder
- 100 g bruine suiker
- 150 ml melk
- 2 eieren
- 40 g gesmolten boter
- 3 knijpers Kaneel
- 150 g chocoladedruppels
- 1 eetlepel verkruimelde Spekulatiuskoekjes
- Sap van een halve Citroen

Ingrediënten voor de korst:

- 2 peren (vers of gepekeld)
- 2 eetlepels verkruimelde Spekulatiuskoekjes
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 20 g Buster
- Sap van een halve Citroen

Wil je iets hartigs?

De hartige variant van de dooscake "Croque-Cake" is ideaal voor iedereen die graag snel en gemakkelijk iets verfijnds wil serveren. Het originele Franse recept is te vinden onder instructie 1436.